Patrik äntrar bloggens värld

Så var det dags. Nu för tiden duger det inte längre med en hemgjord hemsida utan nu ska det vara blogg om det ska vara något. Jag har också anammat trenden, av diverse olika anledningar. Men lite konservativ är jag och behåller några sidor från min gamla hemsida, så att min nya blogg får lite hemsideskänsla också :) Också har jag försökt göra det lite mer personligt, inte så där standardiserat som det brukar vara ibland. Det tar lite tid innan alla gamla sidor har flyttat in här, men så småningom kommer det här vara mitt kompletta hem på det stora nätet.

Må bloggen/hemsidan leva ett långt och lyckligt liv!

2 kommentarer

  1. Patrik! Vad fint det är! Jag blir Så stolt över dig! :D

  2. tack kära granne :) det värmer verkeligen i hjärtat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *