8 kommentarer

 1. Härliga bilder från en vacker höstpromenad ! tack för visning..

 2. Patrik! Din fuling!!! Ta bort mitt namn!!!!!

 3. gnosan: ingen fara, delar så gärna m mej..

  granne: vaddå ditt namn? här finns inget namn ;)

 4. Nä, du… :-o det gör det minsann inte. Nu blir jag lite yr i bollen! ;)

 5. Det var en väldigt låååång promenad !

  jag kan anan att den varit väldigt nräingsrik för NU vet du vad du vill bli!
  naturfotograf! Rätt??

 6. gnosan: jag vill nog betona att promenaden e över för länge sen :) men jag har inte skrivit på länge för att d helt plötsligt har kommit en massa grejor samtidigt o ockuperat mitt liv.. som plugg och nationsgrejor o en massa annat.. o fotograf skulle va kul o va oxo, faktiskt.. *funderar*.. d kanske jag ska väga in i min framtidsbild :) tack!

 7. Jag skrev det där mest på skämt, men det tål ju du …inte sant ;)!

 8. gnosan: d e klart! :) förstod nästan att du inte trodde att jag va ute på en veckas lång promenad eller va du nu trodde..hihi… så skämta på du! :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *