Snön är här!

Första snöfallet

Snön är här! En titt ut genom fönstret på morgonkvisten och jag kan konstatera att det är dags för årets snötäcke att lägga sig.

En annan sak som har hänt är att jag fått tillbaka min första u-tenta (u=underkänd). Det känns lite tungt eftersom jag vet att det innebär en massa merarbete som kommer hamna i konflikt med allt annat jag ska göra. Tydligen hade jag inte skrivit tillräckligt mycket på en av de tre tentafrågorna för att kunna bli godkänd, så det är bara att plocka fram böckerna igen och börja om (nästan) från början :( Hujedamej va jobbigt!

4 kommentarer

 1. nä, man börjar inte alls om från början igen. Bara repeterar lite. :) Du har gjort jobbet en gång, glöm inte det!
  Jösses vad GLAD jag blev när jag vickade upp persiennerna! *jublar*

 2. Snö, kanske den kommer hit någon natt just idag, känns väldigt avlägset på något vis, här är det lite regn, snålblåst och för en liten stund sedan smög en solstimma fram genom dom grå molnen…
  den ger jag dig, stå på du kommer klara dig !

 3. grannen: ok då :)

  gnosan: tack! d behövs kanske..

 4. Nå har ni fortfarande snö ? Här är det ingen snö, lite snålblåst sådär men
  ingen flinga har dansat här än!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *