Landskrona igen

Landskrona tolkat av Patrik:

Kjerstin Dellert och The Cadillac Band
Socialdemokraterna tar avstånd från treklöverns kulturbudget
Dixieland och våfflor i Billeberga
Sandåkerskolan inviger nytt inomhustorg
Bygghandlare allierar sig för att möta konkurrens
Axel Jönsson kan bli biträdande redaktör
Missnöje med fritidsutbudet
Hedersmedlem efter 40 år
Räddningstjänsten varnar för brandfarliga lampor
Regeringens nystartskontor får kvinnor att laga piroger
Jägare får inte ha ”jäger” på nummerskylten
Gammalt blir nytt på seniorträff
Stadsnätet blir trådlöst
Bengt Anders flyttar till Citadellet

2 kommentarer

  1. Hej Patrik!

    Vad duktig du är som fått så mycket publicerat! Jag är otroligt okoncentrerad för tillfället och skulle vilja ha lite sköna människor som dig bredvid mig just nu och sitta och skämta om piportage fourdjopening. Du kommer väl tillbaks de sista fyra veckorna? Jag måste få träffa dig, för sen vet man ju aldrig när vi ses igen :( Fast i sommar då blir det Tommelilla, Kiviks marknad och shopping på Bo Ohlsson för mig, och då hoppas jag du pallar dig ut från ditt lilla Helsingborg så vi kan mötas upp!

    Kram Malin

  2. Malin: Malin då! Jag saknar dig också! Klart att vi kommer ses igen. Jag kommer upp till Sthlm efter praktiken, men jag vet inte riktigt hur länge jag stannar. Men jag tycker fortfarande att det är en jättebra idé att träffas i sommar, om du bara pallar dig ut från ditt lilla Österlen ;) Kämpa på på praktiken, du vet att du kan! kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *