Vindstilla på frusna Västersjön

Västersjön nedanför Hallandsåsens nakna trädsluttning. Isen är flera decimeter tjock och svartblank. Medan den spänner sig ekar oändliga schwung över vidderna. Några pimplare borrar så det låter splash om den blöta, krossade isen. Långa skridskoskär tar mig genom den vindstilla och kalla luften.

3 kommentarer

  1. Alexandra

    Att använda ordet ”fint” för att beskriva din text räcker helt enkelt inte. Hoppas min tå läker snabbt, att jag hittar ett par skridskor och att vi hinner ut på isen innan den smälter bort. Det är ju trots allt något lite magiskt med en sjö som frusit till is.

  2. Ja, skynda dig! :)

  3. Alexandra

    Vårdcentralen var inte till någon vidare hjälp, däremot så tipsade Nour (hon som masserar mig) om något som kanske kommer hjälpa då det hjälpt henne när hon varit i samma situation. Hon skulle skicka instruktioner senare ikväll. Så än är det inte kört…. ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *