Tack för lyckad 30-årsfest

Jag har alltid haft fobi för att ordna stor fest och bjuda en massa människor. För tänk om ingen vill komma. Då står man där med maten, kakorna, drycken och sin egen skam. Varken jag eller någon annan gillar ju en icke lyckad fest.

Som tur är vågade jag ta tillfället i akt att utmana min fobi nu när jag fyllde 30. Och som tur är tackade en massa folk ja. Faktiskt fler än jag hade tänkt mig, vilket gjorde att det blev en helt underbar kväll.

Många av dem var dessutom så vänliga att de hjälpte till före och efter festen, med matlagning, dukning, diskning, städning och mycket annat. Utan er hade det inte blivit någon fest. Eller så hade det blivit en fest med en sönderstressad värd. Så stort tack!

Och bandet, Underhållningen, tog sig ända från Stockholm bara för att spela i gillestugan i Örkelljunga. Jag är helt betagen av deras välmixade repertoar som passade min smak som hand i handsken. Rekommenderas starkt till 30-årsfester!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *