5 kommentarer

 1. Jag har en svag aning att jag gjorde en påminnelse i söndags. Vad har hänt?

 2. Ja, det är sant. Men du borde ha tjatat lite också :) Nej, inget har hänt, inte mer än att jag fick skruva på däcken i slask. Och påminn mig gärna om att inte köpa lägenhet i en backe nästa gång. Då slipper man leta en plan plats att domkrafta bilen på.

 3. Domkrafta??? heter det så. Tur du inte bor med vår garageuppfart. Det finns
  dom som gör det för 150:- Det kan det vara värt. Slippa ligga på knä ute
  och slita och frysa. Jag ska komma ihåg att tjata lite mer. (Barnen blir visst
  aldrig vuxna)

 4. Hade de hämtat däcken i källaren, stoppat in dem i bilen, kört bilen till verkstaden, bytat däck, kört tillbaka bilen, stoppat ner de avtagna däcken i källaren och tagit 150 kronor betalt – DÅ hade jag inte tvekat :)

 5. Hörru! Jag har påminnt dig. Lyssnar du inte på de viktigaste kvinnorna i ditt liv, va??? :P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *