Om

Hej!

Jag är Patrik Siredal. Det här är min blogg. Här publicerar jag texter och fotografier som jag själv har skapat.

När jag inte gör det bor jag i Helsingborg, umgås med min fru, försöker skriva min första roman, fotograferar, spelar gitarr, lyssnar på musik, läser, reser, snorklar, klipper gräset, dammsuger, inreder, tränar, hälsar på naturen, längtar, våndas, äter, sover och slutligen dör. Jag tar inte gift på att jag beskriver det i rätt ordning, men ungefär sådär ser mitt liv ut.

Och så jobbar jag. För att ha råd med allt det där andra och för att det faktiskt är roligt. Just nu är jag head of copy på Prisjakt, där jag brottas med egen text, andras text, strategisk text, allt annat som har med text att göra och kampanjer. Dessutom försöker jag vara en engagerad chef som får mina medarbetare att göra något riktigt bra.

Jag har koll på content strategy, kommunikation, textredigering, fotografering, layout, journalistik, webbpublicering, sökmotoroptimering, sociala medier och projektledning. I bagaget har jag goda språkkunskaper, psykologi, historia och juridik. Men även erfarenheter från restaurang, hotell och spritmonopol.

Nog om mig.

Välkommen hit!

Patrik Siredal
+46 709 92 31 42
patrik@papelito.se
papelito.se
facebook.com/papelito
linkedin.com/in/patriksiredal